Denise profiel

Denise de Kruijk

EFT Coach en Trainer level 3
Certified Vit@al!™ trainer
Gediplomeerd Integraal Vitaliteitscoach

Alles wat met bewustwording, gezondheid, energiek en gelukkig leven te maken heeft, grijpt mijn aandacht. Dat is al jaren zo. Ongemerkt heb ik me altijd op dit vlak bevonden en me stap voor stap ontwikkeld. Op een dag realiseerde ik me dat ik er meer mee wilde. Dat heb ik toen in gang gezet. Geluk creëer je écht zelf. Ik heb het aan den lijve ondervonden.

Mijn achtergrond

Tien jaar geleden werd mijn leven flink opgeschud door een aaneenschakeling van stressvolle life events. Mijn ontwikkeling kwam in een stroomversnelling en ik wilde er het maximale uithalen. Ik besloot de Post-HBO opleiding tot Integraal Vitaliteitscoach bij MARK Academy te volgen. Dat bleek een life changing keuze en het begin van meer.

Mijn blik verbreden
Bij de start van mijn coachopleiding had ik vooral interesse in het cognitieve, mentale stuk. Door het integrale karakter van de opleiding merkte ik hoe het mentale verbonden is met het emotionele en fysieke. Dat wilde ik verder onderzoeken en deed dat via meditaties, ayahuasca, mindfulness, ademhalingstechnieken en verschillende yogavormen. Tot ik een ervaring opdeed met Emotional Freedom Techniques (EFT) die veel indruk op me maakte. Ik wist meteen dat ik deze methodiek aan mijn coaching wilde toevoegen. Een wetenschappelijk onderbouwde techniek die cognitie met emotie verbindt, via lichaamsgericht werk. De opleidingen volgde ik bij Yvonne Toeset, EFT International Master Trainer, auteur en supervisor.

Verdere ontwikkeling
Als coach en als persoon ben ik nooit uitgeleerd. Daarom volg ik jaarlijks supervisie, intervisie, lezingen, trainingen, workshops en opleidingen om mijn vakkennis en persoonlijke ontwikkeling te verbreden en verdiepen.

Voor 2020 staat alweer een Matrix Reïmprinting verdieping en certificering (maart-mei) op het programma, bij drs. Cella van der Staak van New Life Point. Hierdoor kan ik straks nog meer variëren met deze diepgaande techniek.

mijn credo is

"Practice what you preach"

Kernwoorden

Dit zijn woorden die voor mij meer betekenis hebben dan andere. Ze zijn aanwezig in de rode draad van mijn leven. Het zijn mijn persoonlijke waarheden. Ze helpen me om richting en focus te geven in chaotische of drukke tijden. Dit is mijn top drie.

Groei

Nieuwsgierig blijven en mezelf uitdagen. De mooiste groei vind ik die vanzelf ontstaat, vanuit pijn die groot genoeg is om verandering te willen.

Vrijheid

Mijn sterkste ‘driver’ om steeds te kiezen wat bij me past, los van conventies. Mijn eigen regie bepalen en verantwoordelijkheid nemen hierin.

Gelijkwaardigheid

Dit heeft voor mij een sterke relatie met zelfwaardering. Als je vanuit tevredenheid naar jezelf kunt kijken, kun je echte gelijkwaardigheid bereiken.

Partners en opdrachtgevers