Coachen met EFT

Al tijdens de eerste afspraak gaan we aan de slag. We hoeven niet eindeloos te praten. Met enkele makkelijk te leren handelingen komen we sneller tot de kern. Stress of negatieve emoties kun je direct verlichten. Het effect is tijdens de afspraak voelbaar. Je leert de techniek bij jezelf toepassen zodat je die ook buiten de afspraken om kunt gebruiken.

eft kloppunten

Structureel oplossen met EFT

De snelste manier om van klachten en problemen af te komen, is via EFT. Het brengt je in contact met diepere lagen van jezelf (onderbewustzijn), terwijl je er volledig ‘bij’ bent. Het grootste deel van ons brein is gereserveerd voor onbewuste gedachten, handelingen en gevoelens. Er is maar een klein deel dat we bewust meemaken. EFT legt een brug tussen het onbewuste en bewuste deel van het brein. Hierdoor zijn we in staat om verandering teweeg te brengen in gedrag, overtuigingen en emoties. Ervaringen die niet goed verwerkt zijn, kunnen alsnog worden verwerkt.  Meer over EFT >

Body – Mind – Spirit

De basis van mijn manier van werken is dat ik het cognitieve met het emotionele en fysieke verbindt. Ik geloof dat het lichaam veel informatie bevat dat ons hoofd goed kan gebruiken bij het oplossen van problemen of klachten. En dat heeft ook invloed op onze gemoedstoestand. We verlichten emoties wanneer de energie weer vrij in ons lichaam kan stromen. In yoga en mindfulness wordt al eeuwen gebruik gemaakt van dit gedachtegoed. In mijn coaching maak ik -zonder zweverig te zijn- gebruik van ditzelfde principe.

"We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt."

– Albert Einstein

Afspraak maken of meer weten?

Ja, dat wil ik