Mijn werkwijze

We hebben niet veel woorden nodig. Want verandering gaat niet alleen over wat je denkt, maar ook over wat je voelt. In de hersenen lopen niet voor niks verbindingen van het cognitieve brein naar het emotionele en fysieke brein. Op al deze niveaus worden je herinneringen (onbewust) opgeslagen. En daar werken ik mee in mijn coaching. Want zo kun je grote positieve invloed uitoefenen op gedachten, gevoel en gedrag en tot echte structurele verandering komen.

eft kloppunten

Structureel oplossen met EFT

De meest effectieve coachmethodiek, is EFT. Het brengt je in contact met diepere lagen van jezelf (onderbewustzijn). Het grootste deel van ons brein is immers gereserveerd voor onbewuste gedachten, handelingen en gevoelens. EFT legt een brug tussen het onbewuste en bewuste deel van het brein. Hierdoor ben je in staat om verandering te brengen in gedrag, overtuigingen, emoties en om ervaringen alsnog te verwerken.

Over EFT

(Trauma)verwerking met Matrix Reïmprinting

Matrix Reïmprinting is een techniek die de methodes EFT en NLP combineert. Het zorgt ervoor dat je herinneringen uit het verleden anders gaat beleven. Je kunt zo traumatische en emotionele gebeurtenissen alsnog verwerken. Feitelijk maak je een nieuwe imprint op de oude herinnering, waardoor je meer ontspannen op de gebeurtenis kunt terugkijken, zonder de beladen emotie(s). MR lijkt een beetje hocuspocus als je er zo over leest, maar het is een techniek die verreweg het meest (bewezen) effectief is voor de verwerking van impactvolle momenten.

eft en stress

Benadering vanuit Body – Mind – Spirit

De basis van mijn werkwijze is dat ik het cognitieve met het emotionele en fysieke verbindt. Het lichaam bevat veel informatie dat ons hoofd goed kan gebruiken bij het oplossen van problemen of klachten. En dat heeft invloed op onze gemoedstoestand. Wanneer de energie weer vrij in ons lichaam kan stromen, worden ‘vastzittende’ emoties losgelaten. Dat kan je bereiken door te werken met het meridiaansysteem dat al duizenden jaren in de acupunctuur wordt gebruikt. In mijn coaching maak ik gebruik van ditzelfde principe.

"We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt."

– Albert Einstein

Bellen of een afspraak maken?

Als je het contactformulier invult of me direct een WhatApp of mail stuurt, dan maken we snel een (bel)afspraak.