Een eerste EFT afspraak

Als dit je eerste ervaring met EFT is, weet je wellicht niet goed wat je te wachten staat. Het beste is om de afspraak in te gaan zonder enige verwachting. EFT werkt bij iedereen weer anders en voor iedere situatie waar we aan werken, kan het ook anders zijn. Jij blijft altijd in controle van je proces. EFT kan je helpen om stappen te zetten als jij daar klaar voor bent.

Zo werkt het

Tijdens de eerste afspraak nemen we de EFT kloppunten door. We kloppen samen een ronde om te oefenen. Daarna formuleren we de opstartzin. Deze zin is een soort samenvatting van het hetgeen waaraan je wilt werken. We herhalen deze zin drie keer. Daarna gaan we kloppen. We kloppen steeds op acupunctuurpunten op het gezicht en het bovenlichaam (over de kleding heen). Ik klop met je mee, zodat je de punten niet hoeft te onthouden. Terwijl we dat doen, spreken we korte zinnen uit die gerelateerd zijn aan de specifieke situatie. Ik zeg de zinnen voor en jij zegt het na. Dat kan in het begin vreemd zijn, maar de meeste mensen ervaren het als prettig dat ze tijdens het kloppen niet teveel na hoeven denken. Meestal stoppen we na een klopronde om te evalueren of er iets is veranderd. Van daaruit gaan we weer verder. Het verschilt per persoon en per keer hoeveel kloprondes er nodig zijn. Soms parkeren we iets, om het in een volgende afspraak weer op te pakken. De eerste afspraak duurt over het algemeen 1,5 uur en vervolgafspraken 1 uur.

EFT via Skype, WhatsApp of Facetime

EFT is op afstand even effectief als wanneer je in dezelfde ruimte bent met elkaar. Dat kan praktisch zijn als de afstand groot is, of wanneer je om andere redenen liever vanuit je eigen woning EFT ondergaat. Het zou zelfs zonder beeld kunnen, al geef ik wel de voorkeur aan bellen met beeld. Zeker de eerste keer is het handig om de EFT kloppunten te kunnen zien. Daarnaast kan ik beter inschatten hoe je ervoor staat als ik je zie, we blijven makkelijker in verbinding met elkaar. Maar als bellen met beeld niet mogelijk is, kan het ook zonder. Bij bellen op afstand is het wel belangrijk dat je het zo organiseert dat je gedurende de gehele sessie alleen bent en niet tussentijds gestoord kunt worden. Afleiding zorgt voor een minder effectieve sessie en dat zou zonde zijn.

Tarieven

Een eerste EFT afspraak duurt 1,5 uur en een vervolgafspraak doorgaans 1 uur. De afsprakenkaarten bevatten voor alle nieuwe cliënten 1 afspraak van 1,5 uur en voor de resterende afspraken geldt een afspraakduur van 1 uur. Als je bekend bent met mijn werkmethode, staat voor alle afspraken binnen de afsprakenkaart 1 uur.

uurtarief losse afspraak          €78
5-afsprakenkaart                   €348
10-afsprakenkaart                 €624

Deze tarieven zijn incl. btw. Een behandeling via EFT valt niet onder de vergoeding van de zorgverzekering. Mocht je een werkgever hebben met een actief vitaliteitsbeleid, dan kun je nagaan of de kosten door je werkgever worden vergoed. In dat geval, gelden de zakelijke tarieven van Business EFT.

Aangesloten bij Stichting EFT

De stichting die EFT professionals van het hoogste niveau in Nederland en Vlaanderen verenigt.

logo stichting EFT

Aspirant lid EFT International

Internationaal overkoepelende EFT organisatie, om de kwaliteit van EFT te waarborgen. Certificering gestart.

EFT International Logo