Afspraak maken

Voordat we een eerste afspraak maken, plannen we altijd een telefonische kennismaking. Dit gesprek duurt doorgaans 15-20 minuten. Zo krijgen we beiden een indruk van elkaar. Jij kunt jouw vraag of probleem kort toelichten en ik vertel je iets meer over mijn aanpak. Na dit gesprek plannen we desgewenst de eerste afspraak.

Een kennismaking plannen

Zo werkt de eerste afspraak

Het verloop van een eerste afspraak verschilt per doelstelling. Hieronder lees je er meer over.

Structurele verandering
We werken met Emotional Freedom Techniques en/of Matrix Reïmprinting. Hierbij kunnen we na een korte introductie direct aan de slag. Ik vertel iets over EFT en we oefenen een ronde met de handelingen. Je hoeft dit niet te onthouden. Ik doe het voor en jij hoeft alleen te volgen. De eerste ronde is even wennen, maar daarna gaat het volgen vanzelf. We onderzoeken met deze techniek jouw probleem of klacht. Soms kunnen we iets direct oplossen en soms zijn meerdere afspraken of een traject nodig. Dat overleg ik met je na de eerste afspraak. Je kunt dan per afspraak betalen, of voor een afsprakenkaart met korting kiezen.

De eerste EFT afspraak duurt doorgaans 1,5 uur en vervolgafspraken 1 uur. EFT Coaching kan ook via beeldbellen (Zoom) worden gedaan. Bij bellen op afstand is het wel belangrijk dat je gedurende de gehele sessie alleen bent en tussentijds niet gestoord wordt. Afleiding of onderbreking zorgt voor een minder effectieve sessie.

Ademhaling verbeteren
De afspraken voor begeleiding naar een diepe, ontspannen en effectieve ademhaling duren meestal een uur. Tijdens de eerste afspraak leg ik je de stappen uit en oefenen we samen. Als blijkt dat andere technieken aanvullend zouden kunnen werken, kunnen we dat gedurende de sessies besluiten in te zetten. We kunnen ook puur bij de ademhalingstechniek blijven als je dat wilt.

Voedingsanalyse en advies
We starten met een intake (half uur) waarin we het aankomende traject bespreken, het doel dat je voor ogen hebt en de verwachting van het aantal benodigde sessies.

Aansluitend bespreken de resultaten van de vitaliteitsscan die je vooraf hebt ingevuld en maken we een begin met onderzoeken op welke gebieden je vraagstuk betrekking heeft. Eventueel leggen we gewicht en weefsel% vast als startpunt voor latere metingen. Soms maken we al een begin met concrete adviezen of coaching. Coaching op voeding of gewicht vindt altijd plaats in mijn praktijk, niet via beeldbellen. De eerste afspraak inclusief intake duurt doorgaans 1,5 uur.

Tarieven

Uurtarief losse afspraak         €   95
Strippenkaart 5 afspraken     € 420  (4 maanden geldig)

De bedragen zijn inclusief btw. De eerste afspraak is altijd persoonlijk. Vervolgafspraken kunnen veelal ook op afstand plaatsvinden, via beeldbellen (Zoom). Voor afspraken op afstand geldt een korting van 15% op de tarieven. Betaling kan via een betaallink die na de afspraak verstuurd wordt. Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor de afspraak via telefoon, WhatsApp of mail. Voor annuleringen binnen 48 uur wordt 50% van het uurtarief in rekening gebracht. Voor annuleringen binnen 24 uur wordt een volledig uurtarief in rekening gebracht.

Vergoeding
Coaching valt niet onder de vergoeding van de zorgverzekering. Mocht je een werkgever een actief vitaliteitsbeleid voeren, dan kun je nagaan of de kosten voor coaching of leefstijladvies door je werkgever worden vergoed. Is dat het geval, mail me dan voor de zakelijke tarieven.

Afspraak maken of meer weten?

Als je het contactformulier invult of me direct een WhatApp of mail stuurt, dan maken we snel een (bel)afspraak.