Afspraak maken

Voordat we een eerste afspraak maken, plannen we altijd een telefonische kennismaking. Dit gesprek duurt doorgaans 15-20 minuten. Zo krijgen we beiden een indruk van elkaar. Jij kunt jouw vraag of probleem kort toelichten en ik vertel je iets meer over mijn aanpak. Na dit gesprek plannen we desgewenst de eerste afspraak in.

Nu een kennismaking plannen

Zo werkt de eerste afspraak

Het verloop van een eerste afspraak verschilt. Hieronder lees je er meer over.

Coaching met EFT
Bij deze vorm van coaching gaan we vrij snel aan de slag. We hoeven niet veel te praten om te kunnen starten. Ik vertel iets over EFT en we oefenen kort met de handelingen. Je hoeft dit niet te onthouden. Ik doe het voor en jij hoeft alleen te volgen. De eerste ronde is even wennen, maar daarna gaat het volgen vanzelf. We onderzoeken met de techniek jouw probleem of klacht. Soms kunnen we iets in een keer oplossen en soms zijn meerdere afspraken nodig. Dat bespreken we dan. Je kunt dan per gesprek blijven betalen, of voor een afsprakenkaart met korting kiezen.

De eerste EFT afspraak duurt doorgaans 1,5 uur en vervolgafspraken 1 uur. EFT Coaching kan ook via beeldbellen zoals Skype, WhatsApp of Facetime worden gedaan. Bij bellen op afstand is het wel belangrijk dat de verbinding niet teveel stoort, je gedurende de gehele sessie alleen bent en niet tussentijds gestoord kunt worden. Afleiding of onderbreking zorgt voor een minder effectieve sessie.

Integrale Vitaliteitscoaching
We starten met een korte intake (max. half uur) waarin we het aankomende traject bespreken, het doel dat je voor ogen hebt en de verwachting van het aantal benodigde sessies. Dit intakegedeelte van het gesprek is kosteloos.

Aansluitend bespreken de resultaten van de vitaliteitsscan die je vooraf hebt ingevuld en maken we een begin met onderzoeken op welke gebieden je vraagstuk betrekking heeft. Eventueel leggen we gewicht en weefsel% vast als startpunt voor latere metingen. Soms maken we al een begin met concrete adviezen of coaching. Vitaliteitscoaching vindt altijd plaats in mijn praktijk, niet via Skype of telefoon. De eerste afspraak inclusief intake duurt meestal 1,5 uur.

Ademcoaching
Voor begeleiding bij ontspanning via ademhaling, ademcoaching of ademtraining kun je vanaf maart 2020 bij mij terecht. Via de contactpagina kun je eventueel wel al je interesse hiervoor kenbaar maken.

Tarieven

uurtarief losse afspraak          € 95
3 uur-afsprakenkaart             € 255
5 uur-afsprakenkaart             € 425

De bedragen zijn inclusief btw. Betaling kan via een betaallink die na de afspraak verstuurd wordt. De betaaltermijn hiervoor is 7 dagen. Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor de afspraak via telefoon, WhatsApp of mail. Voor annuleringen binnen 48 uur wordt 50% van het uurtarief in rekening gebracht. Voor annuleringen binnen 24 uur wordt een volledig uurtarief in rekening gebracht.

Vergoeding
Coaching valt niet onder de vergoeding van de zorgverzekering. Mocht je een werkgever een actief vitaliteitsbeleid voeren, dan kun je nagaan of de kosten voor vitaliteitscoaching of stresscoaching door je werkgever worden vergoed. In dat geval, gelden de zakelijke tarieven die op aanvraag verkrijgbaar zijn.

Afspraak maken of meer weten?

Op de contactpagina vind je een contactformulier en mijn contactgegevens. Je kunt een bericht achterlaten, of zelf contact met mij opnemen voor een gratis telefonische intake of voor meer informatie.

Ik wil graag contact