EFT afspraak

De EFT afspraken kunnen op locatie, bij de medewerker thuis of in mijn praktijk in Haarlem plaatsvinden. We hebben een ruimte nodig waar we comfortabel kunnen zitten en niet gestoord worden. Belangrijk hierbij is dat de locatie niet gerelateerd is aan het probleem of de klacht waaraan we werken. Bijvoorbeeld bij conflicten op de werkvloer lossen we die niet in een kamer op kantoor op. Dat maakt de EFT sessie minder effectief. Ontspanning is bij EFT een belangrijk onderdeel, iemand moet zich veilig en vrij voelen om aan zijn situatie te werken.

Verloop eerste EFT sessie

Tijdens de eerste afspraak leg ik de EFT kloppunten uit. We kloppen gezamenlijk een ronde om te oefenen. Daarna formuleren we de opstartzin. Deze zin is een soort samenvatting van het probleem of de klacht. Het helpt om de juiste woorden te vinden en de situatie waaraan we werken zo specifiek mogelijk te maken. De opstartzin herhalen we drie keer. Daarna gaan we kloppen op acupunctuurpunten op het gezicht en het bovenlichaam (over de kleding heen). Ik klop mee, zodat helder is wanneer en waar geklopt wordt. Terwijl we dat doen, spreken we korte zinnen uit die gerelateerd zijn aan de specifieke situatie. Dat kan in het begin vreemd zijn, maar de meeste mensen ervaren het als prettig dat ze tijdens het kloppen niet teveel na hoeven denken. Meestal stoppen we na een klopronde om te evalueren of er iets is veranderd. Van daaruit gaan we weer verder. Het verschilt per persoon en per keer hoeveel kloprondes er nodig zijn. Soms parkeren we iets, om het in een volgende afspraak weer op te pakken. De eerste afspraak duurt over het algemeen 1,5 uur en vervolgafspraken 1 uur.

EFT via Skype, WhatsApp of Facetime

EFT is op afstand even effectief als wanneer je in dezelfde ruimte bent met elkaar. Dat kan praktisch zijn als de afstand groot is of wanneer reizen geen optie is. Het zou zelfs zonder beeld kunnen, al geef ik wel de voorkeur aan bellen met beeld. Zeker de eerste keer is het handig om de EFT kloppunten te kunnen zien. Daarnaast kan ik beter inschatten hoe je ervoor staat als ik je zie, we blijven makkelijker in verbinding met elkaar. Maar als bellen met beeld niet mogelijk is, kan het ook zonder. Bij bellen op afstand is het wel belangrijk dat het zo georganiseerd is dat diegene gedurende de gehele sessie alleen is en niet tussentijds gestoord kan worden. Afleiding zorgt voor een minder effectieve sessie.

Tarieven

Een eerste EFT afspraak duurt 1,5 uur en een vervolgafspraak doorgaans 1 uur.  De afsprakenkaarten bevatten voor alle nieuwe cliënten 1 afspraak van 1,5 uur en voor de resterende afspraken geldt een afspraakduur van 1 uur.

losse afspraak          € 125
5-afsprakenkaart      € 562
10-afsprakenkaart    € 998

workshop 1,5 uur     € 248

Bovenstaande tarieven voor Business EFT zijn excl. btw en reiskosten. Particuliere tarieven, vind je op de afsprakenpagina van EFT coaching. Voor Business EFT is ook maatwerk mogelijk, zoals de inzet van meerdere EFT professionals gelijktijdig. Indien gewenst kan dit tijdens een inventarisatiegesprek worden besproken.

Aangesloten bij Stichting EFT

De stichting die EFT professionals van het hoogste niveau in Nederland en Vlaanderen verenigt.

logo stichting EFT

Aspirant lid EFT International

Internationaal overkoepelende EFT organisatie, om de kwaliteit van EFT te waarborgen. Certificering gestart.

EFT International Logo